Ledenbijeenkomst 23/11/09 schouwburg Ogterop Meppel

Het afdelingsbestuur organiseert op maadagavond 23 november 2009, aanvang  20.00 uur een ledenbijeenkomst in schouwburg Ogterop in Meppel. Thema van de bijeenkomst is de voorbereiding op het Bondscongres dat op 19 en 20 mei 2010 gaat plaatsvinden. Het congres gaat dit keer over de missie en visie van AbvaKabo op strategisch gebied voor de komende jaren. De voorbereiding op het congres bestaat uit het bepalen van het standpunt en kiezen de vertegenwoordigers van de afdeling. Hoewel het Bondscongres al een belangrijk thema is, wil het afdelingsbestuur op 23 november ook aandacht besteden aan de arbeidsomstandigheden en reintegratie.  Alle 4000 leden van de afdeling worden binnenkort persoonlijk uitgenodigd.

Schouwburg Ogterop is goed bereikbaar per trein of per auto.
  • Trein Ogterop ligt op ± 5 minuten loopafstand van trein- en busstation Meppel. Vanaf het station steekt u over en loopt u de Stationsstraat in. Aan het einde van de Stationsstraat ziet u Schouwburg Ogterop.
  • Auto A28: afslag de Wijk: volg richting Meppel. U gaat over het spoorviaduct en houdt rechts aan. Bij de stoplichten rechtsaf en voor het station weer rechtsaf. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop. A32: afslag Meppel. Aan het eind van de afrit neemt u de tweede afslag op de rotonde (linksaf). Bij de stoplichten rechtsaf. U gaat over het spoorviaduct en houdt rechts aan. Bij de stoplichten rechtsaf en voor het station weer rechtsaf. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop. Bij het station is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙