versterk het lokaal netwerk

 Wij vinden een sterke vakbond van groot belang, daarom willen we FNV in onze regio goed op de kaart zetten. Het bestuur van het Lokaal Netwerk heeft onderzoek gedaan naar de opbouw in het netwerk van de vertegenwoordigingen uit de diverse groepen. Uit dit onderzoek blijkt dat leden uit bepaalde groepen meer actief kunnen worden in het netwerk. Momenteel zijn ze namelijk niet of in verhouding beperkt vertegenwoordigd. Het betreft de leden uit de groepen: vrouwen, leeftijd 50-65 jaar, zorg & welzijn, industrie, metaal en met de woonplaats gemeente Steenwijkerland.

Wij zoeken leden uit deze groepen die actief willen worden als meedenker of doener. Jaarlijks worden tal van activiteiten georganiseerd die voorbereid moeten worden en uitgevoerd. Met meer mensen kunnen we meer oppakken. Het kost ongeveer 4 uur inzet per maand. Wat levert het op: inbreng en kennis op de maatschappelijke terreinen, zelfontplooiing, trainingen, faciliteiten en een leuke groep mensen waarmee je samenwerkt in een werkgroep of het bestuur.

Voel je je aangesproken? Stuur dan een mail naar bestuur@zuidwestdrenthe-fnv.nl. Een van onze leden van het Dagelijks Bestuur neemt dan contact met je op.

 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙