belastingservice spreekuur en inloopochtenden

FNV Zuidwest Drenthe – Noordwest Overijssel is actief in de gemeenten Steenwijkerland, Meppel, De Wolden en Westerveld. Het FNV lokale netwerk organiseert diverse activiteiten voor leden in het gebied. Naast thema-avonden over uiteenlopende onderwerpen op locatie worden in het FNV gebouw Heinsiusstraat 121 te Meppel het spreekuur werk en inkomen, de belastingservice en inloopochtenden georganiseerd.

 Spreekuur werk en inkomen

Het spreekuur werk en inkomen vindt elke 1 en 3e woensdag van de maand  2019 van 19:30 tot 20:30 uur plaats. Gecertificeerde deskundigen houden door het hele land heen spreekuren voor leden en potentiële leden met vragen over werk en inkomen. Zij geven advies en informatie bij arbeid, ontslag, uitkering, pensioen enz. Zij beperken zich tot de eerste lijns dienstverlening. Zodra er geprocedeerd moet worden etc. dragen zij de kwestie/vraag over aan gespecialiseerde juristen. Tijdens de spreekuren in Meppel is tevens een  kaderlid van de belastingservice aanwezig. Problemen over werk, inkomen of belasting: wij bedenken samen met u een oplossing en helpen u graag!

 

Belastingservice FNV

Vanaf 1 februari 2019 kunt u voor hulp bij het invullen van de belastingaangifte weer een afspraak maken via www.afspraakmakenfnv.nl. U kunt ook een afspraak inplannen via telefoonnummer 088-368 0368 (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur) of vanaf 18 februari (maandag t/m vrijdag van 19:00 tot 20:00 uur) contact opnemen met de coördinator van de belastingwerkgroep via 06-10306577.

 

Inloopochtenden

Benieuwd wat de FNV voor u kan betekenen? Kom dan naar de inloopochtenden. Kaderleden van het lokale netwerk informeren u over de activiteiten en maken u wegwijs in de vakbond. De koffie en thee staan voor u klaar. De inloopochtenden worden elke maand op de 2e en 4e donderdagmorgen van 10.00 tot 14.00 uur gehouden in het FNV gebouw Heinsiusstraat 121 Meppel.  

 

Bereikbaarheid

De FNV locatie beschikt over gratis parkeergelegenheid, maar is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf station Meppel Qbuzz lijn 20 / 32 of Syntus 40 / 79 en stap na 3 minuten uit. U bent dan na 3 minuten lopen bij de FNV-locatie. 

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙