thema avond 26 9 participatiewet

 26 september Ogterop Meppel: Koopkracht en Echte banen, voor iedereen! Thema-avond van FNV Zuidwest Drenthe  over de gevolgen van de Participatiewet voor mensen zonder werk of met een arbeidshandicap. De impact van de participatiewet is groot. De echte gevolgen worden pas op termijn merkbaar. Wat gebeurt er met de SW bedrijven en haar medewerkers; wat verwacht de gemeente van u als u geen werk meer heeft; hoe gaat het met de instroom van nieuwe arbeidsgehandicapten.....u of uw omgeving heeft of krijgt er mogelijk mee te maken!  


Hoe zet FNV zich in voor de kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen? Sprekers zijn Gea Lotterman (regiobestuurder FNV Noord) en William Moorlag (Algemeen Directeur SW bedrijf Alescon). Na een aantal inleidingen door de sprekers is er gelegenheid voor het stellen van vragen, maar ook voor discussie. 

FNV leden uit Meppel, De Wolden en Westerveld zijn van harte welkom op maandag 26 september 2016 om 20.00 uur in Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70 7941 CK Meppel. Ogterop is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, het NS en busstation zijn op loopafstand van Ogterop. Bij het station is  voldoende gratis parkeergelegenheid.

De zaal is open om 19.30 uur, koffie e.d. staan voor u klaar.Een muzikaal intermezzo is ook voorzien. In de loop van de avond wordt een drankje en hapje geserveerd. Vrij entree!

U kunt tevens kennismaken met het nieuwe bestuur van FNV Zuidwest Drenthe. Aan het begin van de avond vinden de bestuursverkiezingen plaats. FNV Zuidwest Drenthe is ontstaan door de fusie van de lokale afdelingen van Abvakabo, FNV Bondgenoten, FNV Bouw en Kiem.  Graag tot 26 september in Ogterop. Heeft u een vraag of een suggestie voor FNV zuidwest Drenthe mail dan naar  meppel@abvakabo.nl of bezoek het spreekuur in Meppel. zuidwestdrenthe-fnv.nl/news.php

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙