bijeenkomst FNV senioren Erfrecht Boerhoorn Zuidwolde

Op dinsdag 4 oktober om 14.00 uur zijn FNV-leden uit de gemeenten Meppel, Westerveld en De Wolden welkom in ontmoetingscentrum De Boerhoorn, Oosterweg 14 in Zuidwolde.

De werkgroep senioren van het lokaal netwerk Zuidwest Drenthe organiseert de lezing "hoe hou je zelf de regie over je leven en erfenis." Mr Bart Lever, notaris te Meppel gaat een toelichting geven over het erfrecht en de wetswijzingen welke in de afgelopen jaren zijn doorgevoerd. De notaris informeert u over het levenstestament, schenking en de zorgbijdrage. Wat blijft er over van uw bezit en inkomen als u in een verzorgingstehuis gaat wonen, weet u of de nabestaanden een erfenis moeten accepteren. Vragen die iedereen aangaan. U kunt zelf de regie houden door keuzes te maken, maar dan moet u wel weten wat er te kiezen is.

Op 4 oktober kunt u antwoorden krijgen op uw vragen. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16.00 uur. Ook niet leden van FNV zijn welkom. De toegang is gratis en voor een consumptie wordt gezorgd. Graag vooraf aanmelden, per mail: joh.logtenberg@hetnet.nl of met een briefje naar: Lokaal FNV Zuidwest Drenthe, t.a.v. FNV Senioren, antwoordnummer 419  7940 WB  Meppel. Een postzegel is niet nodig.

Bij de Boerhoorn is parkeergelegenheid aanwezig. De Boerhoorn is bereikbaar via het openbaar vervoer met de buslijnen Meppel - Hoogeveen of Hoogeveen - Ommen (halte Hoofdstraat - De Vennen).

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙