hulp bij belastingopgave

Het invullen van de belastingopgave is (soms) best lastig. Daarom helpen deskundigen van de FNV-belastingservice bij het invullen van het aangifteformulier. Een gratis service voor de leden van AbvaKabo. De FNV-belastingservice is ISO-gecertificeerd en helpt jaarlijks meer dan 250.000 FNV-leden met de aangifte. Daarmee is de belastingservice van FNV de grootste belastingsadviseur van Nederland!

Binnen de afdeling Zuidwest Drenthe / Noordwest Overijssel zijn meerdere FNV-invuladressen aanwezig. Begin van elk jaar is het druk bij de FNV-belastingservice. Afdeling Zuidwest Drenthe / Noordwest Overijssel wil u daarom aanraden bijtijds een afspraak in uw omgeving te maken via het aangegeven telefoonnummer.
      

Zie ook website: fnv belastingservice

Wat u mee moet brengen als u de aangifte laat invullen:
Het bewijs van lidmaatschap van AbvaKabo. De kopie van uw aangifte met de bijlagen. De aangifte met toelichting en / of de aangiftediskette. Als uw aangifte vorig jaar met de computer is verzorgd: uw elektronische handtekening.

Alle documenten die u in het afgelopen jaar heeft ontvangen van de belastingdienst, zoals: correctiebrieven, voorlopige en definitieve aanslagen en beschikking voorlopige teruggave.
* Belangrijke data ivm: samenwonen, huwelijk, overlijden.
* Alle overzichten van inkomsten over het afgelopen jaar van uzelf en van uw echtgenoot of partner: jaaropgaven van salaris, uitkeringen, pensioenen en overzichten van bijverdiensten
* Overzichten van de gemaakte kosten voor uw bijverdiensten
* Neem vooral ook uw Zorgpolis en beschikking Zorgtoeslag mee
* Uw laatste loonstrook
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙